انجیر استهبان 1401 حاوی سطح بالایی از فیبر غذایی است که نقش مهمی در موارد زیر دارد: نرم کردن مواد زائد، بهبود حرکات روده و پیشگیری یا درمان یبوست.
پیشگیری از اختلالات گوارشی به طور کلی و بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی و دیابت. انواع انجیر چه تازه و چه خشک دارای دو نوع فیبر محلول و نامحلول است.
فیبر محلول نقش عمده ای در کاهش وزن، کنترل اشتها، کاهش قند خون و کاهش سطح کلسترول دارد، در حالی که فیبر نامحلول با مدفوع دفع می شود و عملکرد روده را بهبود می بخشد.
سه عدد انجیر کوچک تقریباً 5 گرم فیبر در اختیار ما قرار می دهد و نصف فنجان انجیر خشک تقریباً 7.3 گرم فیبر دارد.
انجیر حاوی مقادیر زیادی فیبر غذایی و آنتی اکسیدان است که در مبارزه با عفونت ها و بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان بسیار مهم است.
یکی از معروف ترین آنتی اکسیدان ها فلاونوئیدها هستند که تحقیقات ثابت کرده است که در پیشگیری از سرطان ریه و به ویژه سرطان روده بزرگ نقش دارد.
کلسیم مهم ترین ماده معدنی در استخوان سازی، رشد، محافظت و پیشگیری از پوکی استخوان است.انجیر نسبت به سایر میوه ها دارای مقدار زیادی کلسیم است.
اگر از کم خونی، کم خونی یا کمبود آهن در بدن رنج می برید، انجیر تازه یا خشک ممکن است به شما در رفع نیاز آهن کمک کند.
نصف فنجان انجیر خشک حاوی 1.5 میلی گرم آهن است. آهن برای بدن اهمیت زیادی دارد زیرا در ساخت گلبول های قرمز خون نقش دارد که به انتقال اکسیژن به قسمت های مختلف بدن کمک می کند.
تحقیقات نقش و فواید واضح انجیر را در کنترل و کاهش فشار خون ثابت کرده است، زیرا حاوی پتاسیم است که به حفظ تعادل مایعات بدن کمک می کند.
که همچنین باعث شل شدن رگهای خونی و در نتیجه کاهش فشار میشود و همچنین به افزایش ترشح نمکهای کلرید سدیم در ادرار و خلاصی بدن از شر آنها کمک میکند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.