زردآلو فوق پاییزی: زردآلوهای آخر فصل با طعم فوق العاده برای تهیه برگه زرد آلو استفاده می شود. اندازه میوه متوسط و رنگ خوبی دارد. یکی از ارقام زردآلو با بالاترین امتیاز تا به امروز برای طعم میوه آن. به 500 ساعت خنکتر یا کمتر نیاز دارد. و درخت او خود ثمر است.
برگه زردآلو خانگی ۱۴۰۱ خواص بسیاری نیز دارد که از جمله این خواص می توان به بهبود بینایی، سلامت قلب، تحکیم استخوان و موارد دیگر اشاره کرد.
زردآلو رز سلطنتی: درخت بسیار مقاوم است. نسبت به سایر گونه های زردآلو نسبت به بیماری ها مقاوم تر است.
تحمل در سنین پایین و فراوان. میوه ها بسیار خوشمزه هستند: شیرین، کم اسید، با طعم خوب. و برداشت بسیار زود (اواخر اردیبهشت) است. این نوع زردآلو برای حیاط خلوت عالی است. به 500 ساعت سرد در سال نیاز دارد. درخت خود ثمر است.
بهترین زردآلو برای کشت به 400 ساعت سرما یا کمتر نیاز دارد، میوه هسته دار همه منظوره. شیرین، معطر، خوش طعم زردآلو شماره 1 دیرینه کالیفرنیا.
گلدهی آن زود است. برداشت در اواخر ژوئن در مرکز کالیفرنیا. به 400 ساعت سرما یا کمتر نیاز دارد. و درخت او خود ثمر است.
زردآلو فلور طلایی: میوه های چند منظوره زود برداشت، 2-3 هفته قبل از Blenheim (رویال). محصول بسیار با کیفیت و قابل اعتماد (تولید شده در صورتی که انواع دیگر تولید نمی شود).
برای زردآلو حیاط خلوت انتخاب خوبی است. به 400 ساعت خنک تر در سال یا کمتر نیاز دارد. درخت خود ثمر است.
کتی زردآلو: میوه درشت، همه کاره و خوشمزه. و میوه های رسیده درخت ترش نیست. زردآلو مورد علاقه برای آب و هوای گرم زمستانی است. برداشت زود هنگام، 3-4 هفته قبل از Blenheim (رویال) انجام می شود. 200 تا 300 ساعت سرد در سال نیاز دارد. درخت خود ثمر است.
زردآلو وناچی: میوه ای بزرگ که به نام مورپارک نیز شناخته می شود. پوستی زرد روشن با طعمی لذیذ دارد. خود گرده افشان است. در خاک غنی و با زهکشی خوب رشد می کند.
کیسه زردآلو طلا: زردآلو با میوه های زودرس اما معمولاً رشد آن دشوار است. در خاک غنی و با زهکشی خوب رشد می کند. اما اندازه آن با پوست نارنجی و طعم لوکس بسیار بزرگ است. می توان از آن برای خشک کردن، کنسرو کردن و پخت و پز استفاده کرد.
زردآلو تامکوت: میوه ها دارای اندازه متوسط تا بزرگ، قطر 5.4 سانتی متر و بیضی شکل هستند. رنگ پوست میوه نارنجی روشن است. گونه قرمز در سمت رو به خورشید ظاهر می شود. طعم شیرینی با گوشت نارنجی ملایم دارد. برای کنسرو کردن مناسب نیست.
بلنهایم زردآلو سفید کانادایی: یکی از بهترین زردآلوها با بالاترین امتیاز در تست های چشایی کور. گوشت میوه سفید، شیرین و شربتی با بافت سفت است. به 700 ساعت سرد در سال نیاز دارد. گرده گل مورد نیاز سایر درختان زردآلو است. و دیر گل می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.