کوکی های بلغور جو دوسر راهی برای خوردن و به دست آوردن مواد مغذی حیاتی نیز فراهم می کنند.
در حالی که آنها به اندازه غذاهای فرآوری نشده مانند میوه ها و سبزیجات مغذی نیستند، اما مزایای تغذیه ای بیشتری نسبت به بسیاری از کلوچه های دیگر دارند.
به خصوص اگر خودتان آنها را درست کنید یا کوکی های آماده را با دقت انتخاب کنید.
از آنجایی کهکلوچه نادری گردویی حاوی جو دو سر هستند که یک غلات کامل هستند، فیبر دارند.
در حالی که آنها بر اساس مارک و مواد تشکیل دهنده متفاوت هستند، دو کوکی بلغور جو دوسر حدود 1 گرم فیبر دارند، در مقابل فیبر صفر موجود در کوکی های شکری.
اگر کوکی های جو دوسر شما دارای کشمش هستند، این مقدار ممکن است به 1.5 گرم افزایش یابد.
برای فیبر بیشتر، از آرد غلات کامل استفاده کنید که حاوی حدود شش برابر آرد سفید فیبر است
. این تفاوت یک یا دو گرم فیبر در هر وعده با مقدار کمی است.
به دلیل فیبر اضافه شده، کلوچه های جو دوسر نسبت به سایر کوکی ها شاخص گلیسمی پایین تری دارند.
این بدان معناست که احتمال افزایش سطح قند خون شما کمتر است، بنابراین بعد از خوردن آنها سطح انرژی و کنترل اشتها بهتری خواهید داشت.
با این حال، آنها هنوز هم شیرینی هستند، بنابراین اگر به غذاهای شیرین حساس هستید، کوکی های جو دوسر را با شکر کمتر تهیه کنید یا به جای آن از شیرین کننده طبیعی بدون کالری، استویا استفاده کنید.
همچنین میتوانید کوکیهای بلغور جو دوسر را با شیر – یا سایر غذاهای غنی از پروتئین یا فیبر ترکیب کنید تا تأثیر گلیسمی را کاهش دهید.
برای بسیاری از افراد، کوکیهای جو دوسر بدون کشمش مناسب نیستند، که ممکن است چیز خوبی باشد.
بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در سال 2017، تنها یک نفر از هر 10 آمریکایی، 1-1/2 تا 2 فنجان میوه تازه را در روز مصرف می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.