سیب زرد پخته

پختن سیب زرد دماوند   به بهترین شکلهمچنین توصیه‌هایی را که در یک کارگاه پخت پای از سوزان رید، ویراستار غذا در مجله داخلی King Arthur Flour دریافت کردم، به خاطر آوردم، پای همیشه باید با ترکیبی از انواع مختلف میوه درست شود.
ترکیب متفکرانه چندین نوع (و مکمل) سیب بهترین گزینه برای بهترین طعم و بافت در هنگام پختن آنها برای هر چیزی جز سس است.
این توصیه همچنین صادق است اگر قصد دارید آب سیب زرد صادراتی تازه یا سفت درست کنید: ترکیبی که هم از سیب شیرین و هم سیب ترش استفاده می کند در نهایت بهترین طعم را ایجاد می کند.
منابع دیگر، مانند سرآشپزهای Cook’s Illustrated و Serious Eats، همچنین توصیه می‌کنند سیب‌های بریده شده را برای فعال کردن پکتین آن‌ها، ماده ژلاتین‌مانندی که در سیب و برخی میوه‌های دیگر یافت می‌شود و وقتی با گرما و شکر فعال می‌شوند، سفت شوند، توصیه می‌کنند.
این مرحله پخت می‌تواند باعث شود سیب‌هایی که نرم‌تر می‌پزند، در طول فرآیند پخت کمی سفت‌تر بمانند – فقط راه دیگری برای تطبیق سیب درختی زرد که طعم آن‌ها را دوست دارید (یا به‌طور اتفاقی در دست دارید).
و آخرین نکته در مورد بهترین راه برای به حداکثر رساندن طعم سیب در پای ها، شیرینی ها، اشترودل ها و برخی غذاهای دیگر: با اضافه کردن یک یا دو قاشق از سیب آب پز به دستور غذای خود، سیب را تقویت کنید.
این سیبی است که به آرامی شربت افرا تبخیر شده و آن طعم را به یک مایع بسیار خوشمزه تبدیل می کند. به عنوان یک لعاب برای گوشت یا در کوکتل نیز شگفت انگیز است.
لیستبدون هیچ مقدمه ای، در اینجا لیستی از اکثر، اگر نه همه، انواع سیب زرد درشت که احتمالاً با آنها روبرو خواهید شد، چه در جعبه CSA، در سوپرمارکت، در بازار کشاورزان یا در باغی که خودتان انتخاب می کنید، آمده است.

  • منابع:
    1. HOW TO CHOOSE THE RIGHT APPLE
  • تبلیغات: 
    1. در زندگی مدرن چگونه میلیاردر شویم

      بهترین روش برای انتخاب کتاب

      اثر بخشی عرق نعنا و پوست مرکبات

      بازار ساعت چوبی ایستاده در کشور

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.