چای یکی از نوشیدنی های ملی کشورمان است، اگرچه تاریخچه آن در ترکیه بسیار جدیدتر از سایر نقاط جهان است. بر اساس گزارش کمیته جهانی چای در سال 2017، ترکیه با 3.5 کیلوگرم در بین کشورهایی که بیشترین سرانه چای را در جهان مصرف می کنند، رتبه اول را دارد.
چای ترش خارجی منبع طبیعی تئین، کافئین، تئوفیلین و آنتی اکسیدان ها است. همچنین به دلیل مواد معدنی موجود در آن برای سلامت استخوان و دندان مفید است.
در تولید چای ترش جهان، چین با 2270 میلیون تن در رتبه اول و ترکیه با 259 هزار تن در رتبه پنجم قرار دارند. در ترکیه چای را فقط در منطقه دریای سیاه می توان کشت کرد که از مرز گرجستان شروع می شود و تا فتسا امتداد می یابد.
طبق افسانه ها، چای ترش توسط دومین امپراتور چینی Shen-Nung در سال 2737 قبل از میلاد کشف شد، زمانی که برگ های چای شناور در باغ کاخ امپراتوری چین در آب جوش افتاد.
اگرچه زادگاه آن آسیای جنوبی و جنوب شرقی است، اما در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری در سراسر جهان نیز رشد می کند. گیاهانی که برای اهداف کشاورزی رشد می کنند گیاهان همیشه سبز هستند که شبیه درختان کوچک زیر 2 متر هستند.
هنگامی که رها می شود، شکل درختی به ارتفاع 9 متر را به خود می گیرد. ریشه اصلی قوی دارد. چای ترش نوعی نوشیدنی است که از جوشاندن یا جوشاندن برگ ها، گل ها، ریشه ها، ساقه ها، پوسته ها، دانه های گیاهان مختلف به دست می آید.
نام علمی بوته چای Camellia sinensis است. این نوشیدنی که با تخمیر، حرارت دادن، خشک کردن برگ درختچه ها و گاهی اوقات مخلوط کردن با برخی از گیاهان و میوه ها تهیه می شود، در کنار قهوه یکی از دو نوشیدنی پرمصرف جهان است.
می توان چای را بر اساس معیارهای زیادی طبقه بندی کرد. با این حال، اساساً پنج نوع اصلی چای وجود دارد: سیاه، سبز، سفید، زرد، چای اولانگ و چای پوئر.
همه این گونه ها از برگ های گیاهی به نام کاملیا سیننسیس تولید می شوند. برگ های چای با عبور از سطوح مختلف اکسیداسیون تولید می شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.